Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=13795045

Quantification of common wheat adulteration of durum wheat pasta using real-time quantitative Polymerase Chain Reaction (PCR)

Author
ALARY, Rémi1 ; SERIN, Arnaud1 ; DUVIAU, Marie-Pierre1 ; JOUDRIER, Philippe1 ; GAUTIER, Marie-Francoise1
[1] Unité de Biochimie et Biologie Moléculaire des Céréales, INRA, 2 Place Viala, 34060 Montpellier, France
Source

Cereal chemistry. 2002, Vol 79, Num 4, pp 553-558 ; ref : 23 ref

CODEN
CECHAF
ISSN
0009-0352
Scientific domain
Agronomy, agriculture, phytopathology; Food science technology
Publisher
American Association of Cereal Chemists, St. Paul, MN
Publication country
United States
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
Adultération Analyse quantitative Blé dur Contrôle qualité Méthode contrôle Plante céréalière Pâtes alimentaires Réaction chaîne polymérase Temps réel Triticum aestivum Triticum durum Puronidoline b Angiospermae Biologie moléculaire Céréale Gramineae Monocotyledones Produit céréalier Spermatophyta
Keyword (en)
Adulteration Quantitative analysis Hard wheat Quality control Control method Cereal crop Noodles Polymerase chain reaction Real time Triticum aestivum Triticum durum Angiospermae Molecular biology Cereal Gramineae Monocotyledones Cereal product Spermatophyta
Keyword (es)
Adulteración Análisis cuantitativo Trigo duro Control calidad Método control Planta cerealista Pasta alimenticia Reacción cadena polimerasa Tiempo real Triticum aestivum Triticum durum Angiospermae Biología molecular Cereal Gramineae Monocotyledones Producto de cereal Spermatophyta
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B03 Cereal and baking product industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
13795045

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Access to the document

Searching the Web