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Mold and mycotoxin problems encountered during malting and brewing

Auteur
WOLF-HALL, Charlene E1
[1] Great Plains Institute of Food Safety, Department of Veterinary and Microbiological Sciences, 1523 Centennial Blvd., 114A Van Es Hall, North Dakota State University, Fargo, North Dakota 58105, United States
Titre de la conférence
Mycotoxins from the field to the table
Nom de la conférence
Mycotoxins from the field to the table. Workshop (Omaha, NE 2006-11-29)
Auteur (monographie)
BULLERMAN, Lloyd B (Editor)1
Organisation for Economic Co-operation and Development, Co-operative Research Program on Biological Resource Management, Paris, France (Organiser of meeting)
University of Nebraska-Lincoln, The Food Processing Center, Lincoln, NE, United States (Organiser of meeting)
[1] Department of Food Science & Technology, University of Nebraska-Lincoln, Lincoln, NE 68583-0919, United States
Source

International journal of food microbiology. 2007, Vol 119, Num 1-2, pp 89-94, 6 p ; ref : 1 p.1/4

CODEN
IJFMDD
ISSN
0168-1605
Domaine scientifique
Food science technology
Editeur
Elsevier, Amsterdam
Pays de publication
Netherlands
Type de document
Conference Paper
Langue
English
Mot clé auteur
Beer Brewing Deoxynivalenol Malt Malting Mycotoxins
Mot clé (fr)
Bière Moisissure Mycotoxine Vomitoxine Altération Boisson alcoolisée Toxine
Mot clé (en)
Beer Mould Mycotoxin Vomitoxin Alteration Alcoholic beverage Toxin
Mot clé (es)
Cerveza Moho Micotoxina Vomitoxina Alteración Bebida alcohólica Toxina
Classification
Pascal
002 Sciences biologiques et medicales / 002A Sciences biologiques fondamentales et appliquees. Psychologie / 002A35 Industries agroalimentaires / 002A35D Microbiologie alimentaire

Pascal
002 Sciences biologiques et medicales / 002A Sciences biologiques fondamentales et appliquees. Psychologie / 002A35 Industries agroalimentaires / 002A35E Toxicologie alimentaire

Discipline
Agrifood industries Toxicology
Provenance
Inist-CNRS
Base de données
PASCAL
Identifiant INIST
19891197

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