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Une histoire de chocolat

Other title
A chocolate story (en)
Author
FADEL, Kamil1
[1] Département physique au Palais de la découverte, France
Issue title
De la cabosse au chocolat : un numéro 100 % cacao = From pod to chocolate : a 100% chocolate issue (en)
Author (monograph)
DODEMONT, Jonathan (Author of introductory parts)1 ; DECOMBE, Annabelle (Author of introductory parts)1
[1] Palais de la découverte, Paris, France
Source

Découverte (Paris. 1999). 2007, Vol 352-353, pp 18-22, 5 p

ISSN
1621-0085
Scientific domain
History of science technology; Science technology, industry
Publisher
Palais de la découverte, Paris
Publication country
France
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
Alimentation Aztèque Boisson Cacao Origine Chocolat Maya Amérique Europe Siècle 16-17
Keyword (en)
Food Aztec Drink Cocoa Origin America Europe Century 16-17
Keyword (es)
Alimentación Azteca Bebida Cacao Orígen América Europa Siglo 16-17
Classification
Francis
522 History of science and technology / 522-336 Life sciences / 522-340 Breeding; food / 522-341 Breeding / 522-347 Renaissance

Discipline
History of sciences and technologies
Origin
Inist-CNRS
Database
FRANCIS
INIST identifier
20041483

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