Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7334025508

ZUM EINSATZ VON PIMARICIN ZUR VERHINDERUNG DER SCHIMMELPILZ-ENTWICKLUNG AUF LEBENSMITTELN

Other title
EMPLOI DE LA PIMARICINE POUR L'INHIBITION DU DEVELOPPEMENT DES MOISISSURES SUR LES PRODUITS ALIMENTAIRES (fr)
Author
KIERMEIER F
MILCHWISSENSCH. INST., TECH. UNIV. MUENCHEN, 8050WEIHENSTEPHAN, B.R.D.
Source
Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 151; NO 3; PP. 179-186; ABS. ANGL.; BIBL. 25REF.
Document type
Serial Issue
Language
German
Keyword (fr)
PIMARICINE ANTIBIOTIQUE ALIMENT TRAITEMENT SURFACE REVUE PROPRIETE PHYSICOCHIMIQUE ACTIVITE ANTIMICROBIENNE LEGISLATION ISOLEMENT ADDITION ALIMENTAIRE UTILISATIONS DIVERSES ALIMENTS DIVERS ADDITIF PRECISE SAUCISSE FROMAGE FRUIT TRAITEMENT CHIMIQUE MICROBIOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MICROBIOLOGY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Agrifood industries Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7334025508

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web