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ZUM MAGNESIUMGEHALT IN DER MILCH DES RINDES

Other title
TENEUR EN MAGNESIUM DU LAIT DE VACHE (fr)
Author
WERNERY H; HEESCHEN W; REICHMUTH J; TOLLE A
INST. HYG. BUNDESANST. MILCHFORSCH., 23 KIEL, B.R.D.
Source
WIEN TIERAERZTL. MONATSSCHR.; OSTERR.; DA. 1973; VOL. 60; NO 2-3; PP. 55-59; ABS. ANGL.; BIBL. 10 REF.
Document type
Serial Issue
Language
German
Keyword (fr)
LAIT COMPOSITION ANALYSE QUANTITATIVE MAGNESIUM TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7338015342

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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