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A TECHNIQUE FOR THE COMPARISON OF TREATMENTS FOR CONTROL OF SCALD ON COOL-STORED GRANNY SMITH APPLES

Other title
TECHNIQUE POUR LA COMPARAISON DES TRAITEMENTS POUR LA PREVENTION DE L'ECHAUDURE SUR LES POMMES GRANNY SMITH CONSERVEES SOUS REFRIGERATION (fr)
Author
COOTE GG; BEST DJ
C.S.I.R.O., DIV. FOOD RES., NORTH RYDE, N.S.W., AUST.
Source
J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1973; VOL. 24; NO 3; PP. 327-332; BIBL. 8 REF.
Document type
Serial Issue
Language
English
Keyword (fr)
POMME MALADIE PHYSIOLOGIQUE ENTREPOSAGE FROID TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7338023219

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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