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UBER DAS VORKOMMEN DERWESENTLICHEN ORGANISCHEN SAEUREN IN GEMUESE, KARTOFFELN UND GETREIDE

Other title
PRESENCE DES PRINCIPAUX ACIDES ORGANIQUES DANS LES LEGUMES, LES POMMES DE TERRE ET LES CEREALES (fr)
Author
HERRMANN K
LEHRSTUHL LEBENSMITTELCHEM. T.U. HANNOVER D-3000 HANNOVER, B.R.D.
Source
Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. FORSCH.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 155; NO 4; PP. 220-233; ABS. ANGL.; BIBL. 1 P. 1/2
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
CEREALE POMME DE TERRE LEGUME COMPOSITION CHIMIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538001539

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