Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538003814

ZUM NACHWEIS VON SORBINSAEURE IN WEIN (STEIGERUNG DER NACHWEISEMPFINDLICHKEIT)

Other title
MISE EN EVIDENCE DE L'ACIDE SORBIQUE DANS LE VIN (AUGMENTATION DE LA SENSIBILITE DE LA MISE EN EVIDENCE) (fr)
Author
BANDION F
LANDWIRTSCH. CHEM. BUNDESVERSUCHSANST., WIEN II
Source
MITT. REBE WEIN OBSTBAU FRUECHTEVERWERTG; OSTERR.; DA. 1974; VOL. 24; NO 4; PP. 259-264; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 12 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIN ANALYSE QUALITATIVE ADDITIF ADDITIF PRECISE CONSERVATEUR SORBIQUE ACIDE CHROMATOGRAPHIE PHASE GAZEUSE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538003814

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web