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UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE AKTIVITAET VON TRANSFERASEN IN GERSTENMALZ

Other title
RECHERCHES SUR L'ACTIVITE GLYCOSYL-TRANSFERASIQUE DANS LE MALT D'ORGE (fr)
Author
SCHUR F; PFENNINGER H; NARZISS L
VERSUCHSSTN. SCHWEIZ. BRAU., ZUERICH
Source
SCHWEIZ. BRAUER.-RDSCH.; SCHWEIZ; DA. 1974; VOL. 85; NO 12; PP. 237-243; BIBL. 26 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
MALTAGE BIOCHIMIE ENZYME ACTIVITE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538005866

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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