Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538011714

DER EINFLUSS VON PHOSPHATEN ODER POLYPHOSPHATEN AUF DIE STABILITAET VON SCHAEUMEN UND EMULSIONEN IN DER FLEISCHTECHNOLOGIE

Other title
INFLUENCE DES PHOSPHATES ET DES POLYPHOSPHATES SUR LA STABILITE DES MOUSSES ET EMULSIONS EN TECHNOLOGIE DE LA VIANDE (fr)
Author
KOTTER L; FISCHER A
INST. HYG. TECHNOL. LEBENSMITTEL TIERISCHEN URSPRUNGS, UNIV. MUENCHEN, 8000 MUENCHEN 22
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 55; NO 3; PP. 360-365; ABS. FR.; BIBL. 16 REF.; MEME DOC. ANGL
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PRODUIT CARNE ADDITIF PHOSPHATE UTILISATION PROPRIETE PHYSIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538011714

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web