Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538011786

DER EINFLUSS THERMISCHER BEHANDLUNG VON SPINAT IM TEMPERATURBEREICH BIS 100OC AUF DEN GEHALT AN WESENTLICHEN INHALTSSTOFFEN. I. EINFUEHRUNG UND BESCHREIBUNG DER VERSUCHSTECHNIK BEI DER BEHANDLUNG IN WASSER

Other title
INFLUENCE DU TRAITEMENT THERMIQUE DES EPINARDS DANS UNE GAMME DE TEMPERATURES VARIANT JUSQU'A 100OC SUR LA TENEUR EN CONSTITUANTS IMPORTANTS. I. INTRODUCTION ET DESCRIPTION DES TECHNIQUES D'ETUDE POUR LES TRAITEMENTS A L'EAU (fr)
Author
PAULUS K; FRICKER A; DUDEN R; HEINTZE K; ZOHM H
INST. CHEM. TECHNOL., BUNDESFORSCHUNGSANST. ERNAEHR., D-75 KARLSRUHE, DTSCHL.
Source
SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1975; VOL. 8; NO 1; PP. 7-10; ABS. ANGL.; BIBL. 3 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
EPINARD COMPOSITION CHIMIQUE CUISSON LEGUME TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538011786

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web