Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538011931

UBER DIE EIGNUNG NEUER BRAUGERSTENSORTEN FUER DIE MALZ- UND BIERBEREITUNG. VII. UNTERSUCHUNG AN GERSTEN DER ERNTE 1973

Other title
APTITUDE DE NOUVELLES VARIETES D'ORGE AU MALTAGE ET AU BRASSAGE. VII. RECHERCHES SUR LES ORGES DE LA RECOLTE 1973 (fr)
Author
NARZISS L; KIENINGER H
LEHRSTUHL TECHNOL. BRAUEREI I, 8050 FREISING-WEIHENSTEPHAN, TECH. UNIV. MUENCHEN
Source
BRAUWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 28; NO 4; PP. 104-121; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 3 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ORGE APTITUDE TECHNOLOGIQUE MALT MATIERE PREMIERE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538011931

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web