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UNTERSUCHUNGEN ZUR ERMITTLUNG DER SCHINKENQUALITAET AM LEBENDEN SCHWEIN. II. ULTRASCHALLMESSUNGEN AM LEBENDEN SCHWEIN

Other title
RECHERCHES RELATIVES A L'ESTIMATION DE LA QUALITE DU JAMBON SUR LE PORC VIVANT. II. MESURES ULTRASONORES SUR LE PORC VIVANT (fr)
Author
FALKENBERG H; PFEIFFER H
SEKT. TIERPROD. VETERINAERMED., KARL-MAERX-UNIV. LEIPZIG, 701 LEIPZIG
Source
ARCH. TIERZUCHT; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 18; NO 2; PP. 79-91; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 4 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PORC CONTROLE QUALITE PORCIN MORPHOLOGIE ANATOMIE ULTRA-SONS PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538012930

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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