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EFFECT OF ACIDITY AND SALT CONTENT ON THE KEEPING QUALITY OF BUTTER

Other title
EFFET DE L'ACIDITE ET DE LA TENEUR EN SEL SUR L'APTITUDE DU BEURRE A LA CONSERVATION (fr)
Author
ELSADEK GM; SHEHATA AE; MAHARAN GA; NOFAL AA; AWATIF SM
FOOD SCI. DEP., FAC. AGRIC., EIN SHAMS UNIV., EGYPT
Source
ELELMISZERVIZGAL. KOEZL.; MAGYAR.; DA. 1974; VOL. 20; NO 5-6; PP. 333-340; ABS. HONG. RUSSE ALLEM. FR.; BIBL. 14 REF.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
BEURRE MATIERE PREMIERE TECHNOLOGIE CONSERVATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538014911

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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