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ZUM STAND DER KLASSIFIZIERUNG VON SCHWEINEHAELFTEN IN DER EG

Other title
SITUATION DE LA CLASSIFICATION DES DEMI-CARCASSES DE PORC DANS LA COMMUNAUTE ECONOMIQUE EUROPEENNE (fr)
Author
SCHON L; BACH H
BUNDESANST. FLEISCHFORSCH., 8650 KULMBACH
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 55; NO 9; PP. 1174-1175
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PORC CARCASSE CONTROLE QUALITE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638005002

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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