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ZUM VORKOMMEN VON ISOPEPTIDBINDUNGEN IN ERHITZTEM MILCHEIWEISS.

Other title
PRESENCE DE LIAISONS ISOPEPTIDIQUES DANS LES PROTEINES DU LAIT CHAUFFEES (fr)
Author
SCHMITZ I; ZAHN H; KLOSTERMEYER H; RABBEL K; WATANABE K
DTSCH. WOLLFORSCHUNGSINST., RWTH AACHEN, D-5100 AACHEN, BUNDESREPUB. DTSCHL.
Source
Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. -FORSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 160; NO 4; PP. 377-381; ABS. ANGL.; BIBL. 28 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LAIT PROTEINE TRAITEMENT THERMIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MILK PROTEINS HEAT TREATMENT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710043721

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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