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UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE DIFFUSION IN REINEN UND TECHNISCHEN SACCHAROSELOESUNGEN.

Other title
RECHERCHES RELATIVES A LA DIFFUSION DANS DES SOLUTIONS PURES OU TECHNIQUES DE SACCHAROSE (fr)
Author
SCHNEIDER F; EMMERICH A; FINKE D; PANITZ N
INST. LANDWIRTSCH. TECHNOL., ZUCKERIND., TECH. UNIV. BRAUNSCHWEIG, 3300 BRAUNSCHWEIG
Source
ZUCKER; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 29; NO 5; PP. 222-229; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 31 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
SACCHAROSE SUCRERIE JUS DIFFUSION PROPRIETE PHYSIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SUCROSE DIFFUSION PHYSICAL PROPERTIES FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710058123

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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