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DER EINFLUSS DER SCHNITZELDICKE AUF DEN WIRKUNGSGRAD VON RUEBEN-EXTRAKTIONSAPPARATEN.

Other title
INFLUENCE DE LA DENSITE DES COSSETTES SUR L'EFFICACITE DES APPAREILS D'EXTRACTION DE BETTERAVES SUCRIERES (fr)
Author
GENIE GV
PLATEAU SAINT-ROCH 8, B-5890 CHAUMONT GISTOUX
Source
Z. ZUCKERINDUSTR.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 26; NO 5; PP. 317-322; ABS. ANGL. FR. ESP.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
SUCRERIE MATERIEL BETTERAVE SUCRIERE TECHNOLOGIE SUCRERIE JUS TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SUGAR WORKS EQUIPMENT SUGAR BEET TECHNOLOGY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710058142

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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