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DER EINFLUSS VON STAERKESULFAT AUF DIE EIGENSCHAFTEN VON PROTEINFASERN.

Other title
INFLUENCE DU SULFATE D'AMIDON SUR LES PROPRIETES DES PROTEINES FILEES (fr)
Author
SCHMANDRE H; MAUNE R; SCHMIDT G
ZENTRALINST. ERNAEHR., DDR 1505 BERGHOLZ-REHBRUECKE
Source
NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 20; NO 1; PP. 33-35; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 3 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PROTEINE VEGETALE TEXTUREE TECHNOLOGIE AMIDON MODIFIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
TEXTURED VEGETABLE PROTEIN TECHNOLOGY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710065786

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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