Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7710246244

BEITRAEGE ZUR ANALYTIK VON ALS LEBENSMITTELZUSATZSTOFFE VERWENDETEN POLYSACCHARIDEN. IV. GASCHROMATOGRAPHISCHE IDENTIFIZIERUNG UND BESTINUNUNG NEUTRALER BAUSTEINE VON POLYSACCHARID-HYDROLYSATEN.

Other title
CONTRIBUTION A L'ANALYSE DES POLYOSIDES UTILISES COMME ADDITIFS ALIMENTAIRES. IV. IDENTIFICATION ET DOSAGE, PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE, DES CONSTITUANTS NEUTRES DES HYDROLYSATS DE POLYOSIDE (fr)
Author
MERGENTHALER E; SCHERZ H
DTSCHE. FORSCHUNGSANST. LEBENSMITTELCHEM., D-8000 MUENCHEN 40
Source
Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. -FORSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 162; NO 1; PP. 25-29; ABS. ANGL.; BIBL. 9 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ADDITIF CONTROLE QUALITE GLUCIDE DOSAGE ANALYSE QUALITATIVE CHROMATOGRAPHIE PHASE GAZEUSE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
ADDITIVE QUALITY CONTROL SUGARS ANALYTICAL DETERMINATION QUALITATIVE ANALYSIS GAS CHROMATOGRAPHY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710246244

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web