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ZUR ABHAENGIGKEIT DER PH-WERTE VON SCHLACHTGEFLUEGEL BEI UNTERSCHIEDLICH VERLAUFENDER POSTMORTALER GLYKOLYSE.

Other title
LA VALEUR DU PH DE LA VOLAILLE EN FONCTION DE DIFFERENTS TYPES DE GLYCOLYSE POST MORTEM (fr)
Author
SCHON L; RISTIC M
INST. FLEISCHERZEUGUNG, OKAR-VON-MILLER-ST., 8650 KULMBACH
Source
ARCH. GEFLUEGELKDE; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 41; NO 1; PP. 18-20; ABS. ANGL. FR. RUSSE; BIBL. 3 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
POULET PH BIOCHIMIE VOLAILLE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CHICKEN BIOCHEMISTRY POULTRY MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7710421228

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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