Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7750187479

BEITRAEGE ZUM EINFLUSS DER ENTEROKOKKEN AUF TECHNISCHE EIGENSCHAFTEN DER MILCHSAEUREBAKTERIEN. I. SAEUREBILDUNG UND PROTEOLYTISCHE EIGENSCHAFTEN DER MILCHSAEURESTREPTOKOKKEN

Other title
NOUVELLES CONTRIBUTIONS A L'ETUDE DE L'INFLUENCE DES ENTEROCOQUES SUR LES PROPRIETES TECHNOLOGIQUES DES BACTERIES LACTIQUES. I. PRODUCTION D'ACIDE ET PROPRIETES PROTEOLYTIQUES DES BACTERIES LACTIQUES (fr)
Author
USAJEWICZ I; KNAUT T
INST. ING.-WESEN BIOTECH. LEBENSMITTEL, LANDWIRTSCH.-TECH. HOCHSCH., OSLZTYN, POLEN
Source
ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 27; NO 5; PP. 165-170; ABS. ANGL.; BIBL. 33 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
STREPTOCOCCUS BACTERIE LACTIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE INTERACTION MICROORGANISME PROTEASE PRODUCTION ALIMENT ENZYME STEPTOCOCCUS D LACTIQUE ACIDE MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
STREPTOCOCCUS LACTIC ACID BACTERIA FOOD TECHNOLOGY MICROORGANISM INTERRELATIONSHIPS PRODUCTION FOOD ENZYMES LACTIC ACID MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7750187479

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web