Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7750370461

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE VERWENDUNGSMOEGLICHKEITEN VON STARTERKULTUREN BEI BRUEHWURST.

Other title
ETUDE DES POSSIBILITES D'EMPLOI DE CULTURES DE LEVAINS POUR LES SAUCISSES A ECHAUDER (fr)
Author
PETAJA E
UNIV. HELSINKI, INST. FLEISCHTECHNOL., 00710 HELSINKI 71, FINNL.
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 57; NO 1; PP. 109-112; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 2 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIANDE CHARCUTERIE PRODUIT FERMENTE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE APPLICATION VIBRIO MICROCOCCUS BACTERIE ALIMENT MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
FERMENTED PRODUCT FOOD TECHNOLOGY APPLICATION VIBRIO MICROCOCCUS BACTERIA FOOD MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7750370461

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web