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DEFINITION DER INTERNATIONALEN ZUCKERSKALA UND DEREN BEDEUTUNG FUER DIE ZUCKERINDUSTRIE UND DEN ZUCKERHANDEL.

Other title
LA DEFINITION DE L'ECHELLE INTERNATIONALE SACCHARIMETRIQUE ET SON IMPORTANCE DANS L'INDUSTRIE ET LE COMMERCE DU SUCRE (fr)
Author
ZANDER K; EMMERICH A
Source
P.T.B. MITT.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 87; NO 4; PP. 310-313; ABS. ANGL.; BIBL. 10 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
SACCHAROSE DOSAGE SUCRE CONTROLE QUALITE NORMALISATION POLARIMETRIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SUCROSE ANALYTICAL DETERMINATION CARBOHYDRATES QUALITY CONTROL STANDARDIZATION POLARIMETRY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810042468

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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