Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810139839

BEITRAG ZUR BRAUWERTBEURTEILUNG OESTERREICHISCHER GERSTE.

Other title
CONTRIBUTION A L'EVALUATION DE L'APTITUDE BRASSICOLE DES ORGES D'AUTRICHE (fr)
Author
PUSPOK J; JAGER P
Source
MITT. VERSUCHSSTN GAERUNGSGEWERBE WIEN; OESTERR.; DA. 1977; VOL. 31; NO 11-12; PP. 125-129; BIBL. 17 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ORGE AUTRICHE APTITUDE TECHNOLOGIQUE BIERE MATIERE PREMIERE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
BARLEY AUSTRIA KEEPING QUALITY BEER RAW MATERIALS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810139839

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web