Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810367327

ZUR ANALYTIK UND ERNAEHRUNGSPHYSIOLOGISCHEN BEURTEILUNG VON MARGARINEN UND SPEISEFETTEN.

Other title
ANALYSE ET EVALUATION DU POINT DE VUE DE LA PHYSIOLOGIE DE LA NUTRITION, DES MARGARINES ET GRAISSES ALIMENTAIRES (fr)
Author
BLUMENTHAL A; CERNY M; TAUBE E
MIGROS-GENOSSENSCHAFTS-BUNDES, CH-8005 ZUERICH
Source
MITT. GEB. LEBENSMITTELUNTERS. HYG.; SCHWEIZ.; DA. 1978; VOL. 69; NO 1; PP. 116-131; ABS. FR. ANGL.; BIBL. 21 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
MARGARINE CORPS GRAS COMPOSITION CHIMIQUE ACIDE GRAS VALEUR NUTRITIVE REGLEMENTATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MARGARINE FAT BODY CHEMICAL COMPOSITION FATTY ACIDS NUTRITIVE VALUE REGULATION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810367327

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web