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DER EINFLUSS DES ZUSATZES EINIGER POEKELMISCHUNGSBESTANDTEILE AUF DEN GEHALT AN NUCLEOTIDEN IN SCHLACHTFRISCHEM UND GEKUEHLTEM SCHWEINEFLEISCH.

Other title
EFFETS DE L'ADDITION DE CERTAINS CONSTITUANTS DES MELANGES POUR SALAGE SUR LA TENEUR EN NUCLEOTIDES DU PORC FRAICHEMENT ABATTU OU SOUS REFRIGERATION (fr)
Author
MROCZEK J; RUTKOWSKI A
LANDWIRTSCH. UNIV. WARSZAWA, INST. LEBENSMITTELTECHNOL., 03-849 WARSZAWA, VR POL.
Source
NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 21; NO 10; PP. 865-871; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 22 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PORC BIOCHIMIE ACIDE NUCLEIQUE ET CONSTITUANT ADDITIF VIANDE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PIG BIOCHEMISTRY ADDITIVE MEAT MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810423892

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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