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BEITRAG ZUR GLYCERINBESTIMMUNG IN WEIN, LIKOERWEIN UND WEINHALTIGEN GETRAENKEN.

Other title
CONTRIBUTION AU DOSAGE DU GLYCEROL DANS LE VIN, LES VINS DE LIQUEUR ET LES BOISSONS A BASE DE VIN (fr)
Author
WAGNER K; KREUTZER P
LANDESUNTERSUCHUNGSAMT GESUNDHEITSWES. NORDBAYERN
Source
WEIN-WISSENSCH.; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 33; NO 2; PP. 109-113; BIBL. 7 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIN CONTROLE QUALITE METHODOLOGIE DOSAGE GLYCEROL TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
WINE QUALITY CONTROL METHODS ANALYTICAL DETERMINATION GLYCEROL FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810452800

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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