Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7850021577

DER EINFLUSS VON STARTERKULTUREN UND VERSCHIEDENEN ZUSATZSTOFFEN AUF DAS WACHSTUM VON SALMONELLA SENFTENBERG IN ROHWURST.

Other title
INFLUENCE DES LEVAINS ET DE DIFFERENTS ADDITIFS SUR LA CROISSANCE DE S.S. DANS LE SAUCISSON CRU (fr)
Author
SIRVIO P; NURMI E; PUOLANNE E; NIINIVAARA FP
STAATL. VETERINARMED. INST., HELSINKI
Source
FLEICH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 57; NO 5; PP. 1007-1012 (4P.); ABS. ANGL. FR.; BIBL. 15 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ADDITIF ALIMENTAIRE VIANDE CHARCUTERIE CONTAMINATION ETUDE EXPERIMENTALE BACTERIE ALIMENT SALMONELLA SENFTENBERG LEVAIN MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
FOOD ADDITIVE CONTAMINATION EXPERIMENTAL STUDY BACTERIA FOOD SALMONELLA SENFTENBERG STARTER MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7850021577

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web