Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7850120771

BEITRAEZE ZUM EINFLUSS DER ENTEROKOKKEN AUF TECHNISCHE EIZENSCHAFTEN DER MILCHSAEUREBAKTERIEN.

Other title
CONTRIBUTIONS A L'ETUDE DE L'INFLUENCE DES ENTEROCOQUES SUR LES PROPRIETES TECHNIQUES DES BACTERIES LACTIQUES (fr)
Author
USAJEWICZ I; KNAUT T
INST. WES. BIOTECHNOL. LEBENSMITTEL LANDWIRTSCH., TECH. HOCHSCH. OLSZTYN, POL.
Source
ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 28; NO 5; PP. 188-192; ABS. ANGL.; BIBL. 18 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LACTOBACILLUS BACTERIE LACTIQUE PROTEASE PRODUCTION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE INTERACTION MICROORGANISME BACTERIE LACTIQUE ACIDE STREPTOCOCCUS D ACTION DE ACTION SUR MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
LACTOBACILLUS LACTIC ACID BACTERIA PRODUCTION FOOD TECHNOLOGY MICROORGANISM INTERRELATIONSHIPS BACTERIA LACTIC ACID STREPTOCOCCUS D MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7850120771

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web