Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7850242192

BEITRAEGE ZUR VEREINHEITLICHUNG DER ERMITTLUNG DES KEIMGEHALTES VON GETREIDE UND GETREIDEPRODUKTEN. III. UEBER DIE MOEGLICHKEIT DES EINSATZES DES "STOMACHERS" ZUR ZERKLEINERUNG DES GETREIDES BEI DER ERMITTLUNG DER BAKTERIEN- UND DER SEHIMMELPILZKEIMZAHL.

Other title
CONTRIBUTION A L'ETUDE DE LA NORMALISATION DE LA DETERMINATION DE LA TENEUR EN GERMES DES CEREALES ET DES PRODUITS CEREALIERS. III. ETUDE DE LA POSSIBILITE D'EMPLOI DU "STOMACHER" POUR LE BROYAGE DES CEREALES DANS LA NUMERATION DES BACTERIES ET DES MOISISSURES (fr)
Author
SPICHER G
DETMOLD
Source
GETREIDE MEHL BROT; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 31; NO 11; PP. 283-288; BIBL. 4 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
CEREALE PRODUIT CEREALIER NUMERATION NORMALISATION BACTERIE FUNGI ECHANTILLONNAGE PRELEVEMENT ALIMENT CONTROLE MICROORGANISME MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
CEREAL CEREAL PRODUCT NUMERATION STANDARDIZATION BACTERIA SAMPLING FOOD MICROORGANISMS MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7850242192

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web