Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910039209

TRYPTOPHANGEHALTE DER GANZKOERPER UND EINIGER ORGANE BEI BROILERN IN ABHAENGIGKEIT VON VERSCHIEDENEN FUTTERPROTEINEN.

Other title
TENEUR EN TRYPTOPHANE DE LA CARCASSE ET DE QUELQUES ORGANES DES POULETS EN RELATION AVEC DIFFERENTS TYPES DE PROTEINES DANS LEUR ALIMENTATION (fr)
Author
STEINHART H; KIRCHGESSNER M
INST. ERNAEHRUNGSPHYSIOL., TECH. UNIV. MUENCHEN, 8050 FREISING-WEIHENSTEPHAN
Source
ARCH. GEFLUEGELKDE; DEU; DA. 1978; VOL. 42; NO 3; PP. 88-93; ABS. ANGL. FR. RUSSE; BIBL. 24 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
POULET COMPOSITION CHIMIQUE AMINOACIDE TRYPTOPHANE VOLAILLE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CHICKEN CHEMICAL COMPOSITION AMINOACID TRYPTOPHAN POULTRY MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910039209

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web