Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910064836

ZUM NITRATGEHALT IN KOPFSALAT MIT EINEM ANHANG ZUR QUALITAETSBEURTEILUNG MIT HILFE DER METHODE DER EMPFINDLICHEN KRISTALLISATION.

Other title
TENEUR EN NITRATE DE LA LAITUE AVEC UN SUPPLEMENT SUR L'ANALYSE DE LA QUALITE A L'AIDE DE LA METHODE DE CRISTALLISATION SENSIBLE (fr)
Author
TEMPERLI A; KUENSCH U; KELLER F; KNIJPENGA H
EIDGENOESSISCHE FORSCHUNGSANSTALT. OBST. WEIN-GARTENBAU, WAEDENSWIL 8820, CHE
Source
SCHWEIZ. LANDWIRTSCH. FORSCH.; CHE; DA. 1978; VOL. 17; NO 1-2; PP. 75-88; ABS. FRE/ENG; BIBL. 20 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LAITUE LEGUME CONTROLE QUALITE NITRATE CRISTALLISATION METHODOLOGIE DOSAGE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
LETTUCE VEGETABLE QUALITY CONTROL NITRATES CRYSTALLIZATION METHODS ANALYTICAL DETERMINATION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910064836

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web