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OVLIVNENI SENZORICKYCH VLASTNOSTI KRVE PRO POTRAVINARSKE UCELY

Other title
AMELIORER LES PROPRIETES ORGANOLEPTIQUES DU SANG UTILISE DANS L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE (fr)
Author
MARC J; VANCIKOVA O
VYZKUMNY USTAV POTRAVINARSKEHO PRUMYSLU, PRAHA, CSK
Source
PRUMYSL POTRAVIN; CSK; DA. 1978; VOL. 29; NO 7; PP. 369-371; BIBL. 9 REF.
Document type
Article
Language
Czech
Keyword (fr)
SANG ADDITIF ALIMENTAIRE PROPRIETE ORGANOLEPTIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
BLOOD FOOD ADDITIVE ORGANOLEPTIC PROPERTIES FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910082820

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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