Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910104598

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE ENTSTEHUNG FLUECHTIGER VERBINDUNGEN AUS RADIKALISCHEN REAKTIONSZWISCHENSTUFEN BEI DER LIPOXIGENASE-REAKTION

Other title
ETUDES SUR LA FORMATION DE COMPOSES VOLATILS A PARTIR DES RADICAUX FORMES LORS DES ETAPES INTERMEDIAIRES DE LA REACTION DE LA LIPOXYGENASE (fr)
Author
HEIMAN W; FRANZEN KH
UNIV. KARLSRUHE INST. LEBENSMITTELCHEM., KARLSRUHE D-7500, DEU
Source
Z. LEBENSMITTEL. UNTERS. U.-FORSCH.; DEU; DA. 1978; VOL. 167; NO 2; PP. 78-81; ABS. ENG; BIBL. 11 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
SOJA ENZYME OXYDATION ETUDE SUR MODELE AROME COMPOSE VOLATIL LIPOXYGENASE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SOYBEAN ENZYMES OXIDATION MODEL STUDY LIPOXYGENASE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910104598

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web