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VLIV PRIMESI MLEZIVA NA TECHNOLOGICKE VLASTNOSTI MLEKA

Other title
INFLUENCE DU COLOSTRUM ET DE SES MELANGES SUR LES PROPRIETES TECHNOLOGIQUES DU LAIT (fr)
Author
SUCHANEK B; BRAUNER J; CERNA E
VYZKUMNY USTAV CHOV SKOTU, RAPOTIN U SUMPERKA 78813, CSK
Source
ZIVOC. VYROBA; CSK; DA. 1978; VOL. 23; NO 9; PP. 645-650; ABS. RUS/ENG/GER; BIBL. 3 REF.
Document type
Article
Language
Czech
Keyword (fr)
COLOSTRUM LAIT TECHNOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
COLOSTRUM MILK TECHNOLOGY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910104618

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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