Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910138979

METHODES DE REFERENCE POUR LA MESURE DE L'ACTIVITE DE L'EAU DANS LES PRODUITS ALIMENTAIRES

Author
BIZOT H; MULTON JL
I.N.R.A. CENT. RECH. NANTES, NANTES 44072, FRA
Source
ANN. TECHNOL. AGRIC.; FRA; DA. 1978; VOL. 27; NO 2; PP. 441-454; ABS. ENG; BIBL. 29 REF.
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
PRODUIT ALIMENTAIRE ENTREPOSAGE EAU DOSAGE METHODOLOGIE QUALITE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOODSTUFF WAREHOUSING WATER ANALYTICAL DETERMINATION METHODS QUALITY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910138979

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web