Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910238379

NAMETY NA ZLEPSENI EKONOMIKY VYROBY TERMIXU A NOVE DRUHY TERMIZOVANYCH VYROBKU

Other title
MOYENS D'AMELIORATION DES RESULTATS ECONOMIQUES DE LA PRODUCTION DE "TUMIX" ET CONSEILS D'INTRODUCTION DES NOUVEAUX PRODUITS TRAITES THERMIQUEMENT (fr)
Author
MARHOUNOVA E
LACRUM N.P., BRNO, CSK
Source
PRUMYSL POTRAVIN; CSK; DA. 1978; VOL. 29; NO 12; PP. 688
Document type
Article
Language
Czech
Keyword (fr)
PRODUIT LAITIER TRAITEMENT THERMIQUE ETUDE ECONOMIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
DAIRY PRODUCT HEAT TREATMENT ECONOMIC STUDY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910238379

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web