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FORSKELLIGE FAKTORERS INDFLYDELSE PA HOLDBARHEDEN AF PRAEPAKKEDE SPISEKARTOFLER

Other title
INFLUENCE DE DIFFERENTS FACTEURS SUR L'APTITUDE DES POMMES DE TERRE A LA CONSERVATION (fr)
Author
HANSEN SE; OSTERGAARD SP
Source
T. PLANTEAVL; DNK; DA. 1978; VOL. 82; NO 3; PP. 348-352; ABS. ENG; BIBL. 2 REF.
Document type
Article
Language
Danish
Keyword (fr)
POMME DE TERRE ENTREPOSAGE CONSERVATION LEGUME TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
POTATOE WAREHOUSING VEGETABLE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910299195

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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