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PREVENCE SKOD A ZTRAT PRI EXPEDICI A ROZVOZU VYROBKU

Other title
LA PREVENTION DES ALTERATIONS ET DES PERTES EN VIANDE ET SA PLACE DANS LES OPERATIONS DE DISTRIBUTION ET D'APPROVISIONNEMENT (fr)
Author
BENES J
VYZKUMNY USTAV MASNEHO PUIMYSHU, BRNO, CSK
Source
PRUMYSL POTRAVIN; CSK; DA. 1979; VOL. 30; NO 3; PP. 177-178
Document type
Article
Language
Czech
Keyword (fr)
VIANDE PRODUIT CARNE ALTERATION TECHNOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT MEAT PRODUCT ALTERATION TECHNOLOGY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910400144

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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