Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910404674

DER EINFLUSS VON ACKERBOHNENPROTEINISOLAT AUF DIE FUNKTIONELLEN EIGENSCHAFTEN VON NUDELN

Other title
INFLUENCE D'ISOLATS DE PROTEINES DE HARICOT SUR LES PROPRIETES FONCTIONNELLES DE PATES ALIMENTAIRES (fr)
Author
SCHMANDKE H; KARPATI G; MUSCHIOLIK G; MAUNE R; SZABO Z
ADW DDR ZENTRAL INST. ERNAEHRUNG, BERGHOLZ-REHBRUECKE 1505, DDR
Source
NAHRUNG; DDR; DA. 1978; VOL. 22; NO 10; PP. 907-913; ABS. ENG/RUS; BIBL. 23 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PATES ALIMENTAIRES MATIERE PREMIERE PROTEINE VEGETALE HARICOT APTITUDE TECHNOLOGIQUE QUALITE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
NOODLES RAW MATERIALS PLANT PROTEIN BEAN KEEPING QUALITY QUALITY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910404674

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web