Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910406998

ZUM WIRKUNGSMECHANISMUS DES SACCHAROSEANSTIEGS IN BESTRAHLTEN KARTOFFELN. II: ZUSAMMENHANG ZWISCHEN DEM ANSTIEG DES SACCHAROSE-GEHALTES UND DER SACCHAROSESYNTHESTASEAKTIVITAET NACH GAMMABESTRAHLUNG

Other title
MECANISME DE REACTION DE L'AUGMENTATION DE LA TENEUR EN SACCHAROSE DES POMMES DE TERRE IRRADIEES. II. RELATION ENTRE L'AUGMENTATION DU TAUX DE SACCHAROSE ET L'ACTIVITE SACCHAROSE SYNTHETASIQUE APRES IRRADIATION GAMMA (fr)
Author
BECKER DP; MEIER M; SOMOGYI JC
INST. ERNAEHRUNGSFORSCHUNG, RUESCHLIKON 8803, CHE
Source
MITT. GEB. LEBENSMITTELUNTERS. HYG.; CHE; DA. 1979; VOL. 70; NO 1; PP. 153-160; ABS. FRE/ENG; BIBL. 14 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
IRRADIATION POMME DE TERRE LEGUME BIOCHIMIE COMPOSITION CHIMIQUE SACCHAROSE GLUCIDE ENZYME ACTIVITE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
IRRADIATION POTATOE VEGETABLE BIOCHEMISTRY CHEMICAL COMPOSITION SUCROSE SUGARS ENZYMES ACTIVITY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910406998

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web