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VYZNAM CHLAZENI MASA V PREVENCI SKOD A ZTRAT

Other title
REFROIDISSEMENT EFFICACE POUR LA PREVENTION DE L'ALTERATION ET DES PERTES DE VIANDE (fr)
Author
LAT J
USTAV VYSETROVANI POTRAVIN, PRAHA, CSK
Source
PRUMYSL POTRAVIN; CSK; DA. 1979; VOL. 30; NO 3; PP. 132-135
Document type
Article
Language
Czech
Keyword (fr)
VIANDE CONSERVATION REFRIGERATION PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT REFRIGERATION MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910414033

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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