Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7950017702

ZUM RHEOLOGISCHEN VERHALTEN DES KULTURSUBSTRATS BEI DER VERHEFUNG VON MOLKE.

Other title
ETUDE SUR LE COMPORTEMENT RHEOLOGIQUE DU SUBSTRAT DE CULTURE AU COURS DE LA FERMENTATION DU LACTOSERUM (fr)
Author
GRASSHOFF A; RANDHAHN H; REUTER H
INST. VERFAHRENSTECH. BUNDESANSTALT MILCHFORSCHUNG, KIEL, DEU
Source
KIEL. MILCHWIRTSCH. FORSCH.-BER.; DEU; DA. 1978; VOL. 30; NO 2; PP. 197-204; ABS. ENG/FRE; BIBL. 3 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LACTOSERUM FERMENTATION PROPRIETE RHEOLOGIQUE LEVURE MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
WHEY FERMENTATION RHEOLOGICAL PROPERTIES YEAST MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7950017702

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web