Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7950059319

BEITRAG DER UNGARISCHEN KONSERVENINDUSTRIE ZUR RATIONALISIERUNG DER ARBEIT IN DER GESSELSCHAFTLICHEN SPEISENWIRTSCHAFT.

Other title
CONTRIBUTION DE L'INDUSTRIE HONGROISE DES CONSERVES A LA RATIONALISATION DU TRAVAIL DANS LA RESTAURATION COLLECTIVE (fr)
Author
SZENES M
FORSCHUNGSINST. KONSERVENIND., BUDAPEST
Source
ERNAEHRUNGSFORSCHUNG; DDR; DA. 1978; VOL. 23; NO 2; PP. 51-53
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ALIMENTATION ENFANT MILIEU SCOLAIRE INDUSTRIE ALIMENTAIRE ERGONOMIE ORGANISATION TRAVAIL RESTAURATION COLLECTIVE HONGRIE HOMME DEVELOPPEMENT EUROPE
Keyword (en)
FEEDING CHILD SCHOOL ENVIRONMENT FOOD INDUSTRY ERGONOMICS JOB ENGINEERING CATERING HUNGARY HUMAN DEVELOPMENT EUROPE
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A14 Animal, plant and microbial ecology

Discipline
Animal, vegetal and microbial ecology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7950059319

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web