Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010004627

UNTERSUCHUNGEN UEBER DEN NITRATGEHALT IN INDUSTRIELL HERGESTELLER SAEUGLINGSFERTIGNAHRUNG UND GEMUESESAEFTEN

Other title
RECHERCHES RELATIVES A LA TENEUR EN NITRATE DES ALIMENTS PREPARES INDUSTRIELLEMENT DESTINES AUX NOURRISSONS, ET DES JUS DE LEGUME (fr)
Author
TEMPERLI A; KUENSCH U; SCHAERER H
EIDG. FORSCHUNGSANSTALT OBST-WEIN-GARTENBAU,WAEDENSWIL,CHE
Source
SCHWEIZ. LANDWIRTSCH. FORSCH.; CHE; DA. 1979; VOL. 18; NO 1-2; PP. 33-36; ABS. FRE/ENG; BIBL. 7 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ALIMENT NOURRISSONS COMPOSITION CHIMIQUE LEGUME JUS NITRATE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CHEMICAL COMPOSITION NITRATES FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010004627

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web