Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010162372

MISE AU POINT DE TECHNIQUES DE BROYAGE, AGGLOMERATION ET ENROBAGE DE FROMAGES LYOPHILISES FACILITANT LA REHYDRATATION ET L'INCORPORATION A D'AUTRES COMPOSANTS

Author
GUIRAUD RICHARD
FROMAGERIES PICON,SAINT-FELIX,FRA DELEGATION GENERALE A LA RECHERCHE SCIENTIFIQUE ET TECHNIQUE,PARIS,FRA,(PATR.)
Source
FRA; DA. 1978; DGRST-75 7 0587; 80 F.: ILL.; 30 CM; ACTION CONCERTEE: TECHNOLOGIE AGRICOLE ET ALIMENTAIRE
Document type
Report
Language
French
Keyword (fr)
FROMAGE DESHYDRATE FROMAGE EMMENTAL TECHNOLOGIE BROYAGE AGREGATION CONGELATION ETUDE ECONOMIQUE QUALITE TRAITEMENT PHYSIQUE CRYOBROYAGE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CHEESE EMMENTAL TECHNOLOGY GRINDING FREEZING ECONOMIC STUDY QUALITY PHYSICAL DRESSING FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010162372

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web