Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010250678

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE BEI DER TECHNISCHEN REINIGUNG VON ZUCKERSAEFTEN AUFTRETENDE FAELLUNG SOWIE UEBER DEN EINFLUSS DER EINZELKOMPONENTEN AUF DIE ABTRENNBARKEIT

Other title
RECHERCHES SUR LA SEDIMENTATION LORS DE L'EPURATION DES JUS SUCRES ET INFLUENCE DES COMPOSANTS CONSIDERES INDIVIDUELLEMENT SUR L'APTITUDE A LA SEPARATION (fr)
Author
REINEFELD E; SCHNEIDER F; THIELECKE K; HOFFMANN RD
TU BRAUNSCHWEIG, INST. LANDWIRTSCHAFT. TECHNOL. ZUCKERINDUSTRIE,BRAUNSCHWEIG 3300,DEU
Source
ZUCKERINDUSTRIE; DEU; DA. 1980; VOL. 105; NO 2; PP. 139-148; ABS. ENG/FRE/SPA; BIBL. 27 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
SUCRERIE JUS TECHNOLOGIE ETUDE SUR MODELE COLLOIDE PROPRIETE PHYSIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
TECHNOLOGY MODEL STUDY COLLOIDAL MATERIALS PHYSICAL PROPERTIES FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010250678

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web