Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010255250

DER EINFLUSS VON SORTE, STANDORT UND SCHWEFELDUENGUNG BEI VERSCHIEDENEN SENFARTEN AUF QUALITAETSEIGENSCHAFTEN DER ROHSTOFFE FUER DIE MOSTRICHHERSTELLUNG

Other title
INFLUENCE DE LA VARIETE, DU LIEU DE CULTURE, DE L'APPORT D'ENGRAIS SOUFRE POUR DIFFERENTES ESPECES DE MOUTARDES SUR LES QUALITES DE LA MATIERE PREMIERE LORS DE LA PREPARATION DE LA MOUTARDE CONDIMENTAIRE (fr)
Author
KLEIN H; SCHUSTER W; MARQUARD R
STAATL. CHEM. UNTERSUCHUNGSAMT,WIESBADEN 6200,DEU
Source
FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DEU; DA. 1980; VOL. 82; NO 1; PP. 5-10; ABS. ENG; BIBL. 11 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
MOUTARDE GRAINE APTITUDE TECHNOLOGIQUE MOUTARDE MATIERE PREMIERE QUALITE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
KEEPING QUALITY MUSTARD RAW MATERIALS QUALITY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010255250

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web