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ZUM PROBLEM DES ERFASSENS VON "DEXTRINEN" UND LOESLICHEN BALLASTSTOFFEN IN BACKWAREN

Other title
PROBLEME DE L'EVALUATION DES DEXTRINES ET DES SUBSTANCES DE LEST SOLUBLES DANS LES PRODUITS DE CUISSON (fr)
Author
MENGER A
BUNDESFORSCHUNGSANSTALT GETREIDE-KARTOFFELVERARBEITUNG,DETMOLD 4930,DEU
Source
GETREIDE MEHL BROT; DEU; DA. 1980; VOL. 34; NO 6; PP. 143-146; BIBL. 15 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PRODUIT CUISSON CONTROLE QUALITE DEXTRINE DOSAGE METHODOLOGIE CELLULOSE DERIVE ALIMENT LEST TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
BAKERY PRODUCT QUALITY CONTROL DEXTRIN ANALYTICAL DETERMINATION METHODS CELLULOSE DERIVATE BULK FOOD FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010391139

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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